Bryllupsfotografering i Toscana, Italien

Højsæsonen for bryllupper er så småt ved at være forbi. Jeg kan se tilbage på en sommer med en lang række smukke bryllupper, der på hver sin måde har været unikke og fantastiske.
For første gang har jeg også haft fornøjelsen af, at blive inviteret til at fotografere ved et bryllup i Italien.

Brudeparret havde valgt at holde festen på et nysseligt vinslot midt i Toscana. Mulighederne for gode billeder var selvsagt mange – Bjerge i baggrunden, små toscanske landsbyer, vinkælder, vinranker osv. Hvis det stod til mig, havde vi brugt det meste af dagen på par-fotografering, men brudeparret havde jo en aftale med nogle gæster 😉

Temperaturen lå stabilt på 35 grader hele eftermiddagen (phew!), og faldt først til menneskelige niveauer hen ad aftenen, hvor en svalende brise engang i mellem gik igennem slottets gårdhave, hvor festen stod. Men det var en fornøjelse at arbejde dernede! Alt er anderledes, og det er altid enormt spændende at være kreativ i nye miljøer – Såvel i Italien som Danmark – men selvom den danske natur er smuk, så er det altså svært at konkurrere med alper og vinslotte i vaskeægte toscansk arkitektur.

Bryllupper i udlandet er noget, jeg vil komme til at fotografere mere fremover, så hvis du står og mangler en bryllupsfotograf i udlandet, så giv et kald eller skriv. Helt igennem fed og udfordrende oplevelse, så det vil være en udsøgt fornøjelse at hjælpe med bryllupsbilleder. (Det vil det selvfølgelig også være i Danmark)

Afslutningsvist lidt billeder fra dagen.

SE BILLEDERNE FRA BRYLLUPPET HERUNDER