Ved booking af bryllupsfotografering, accepterer I samtidig disse generelle betingelser.

Afbestillingsgebyr

Det gælder alle indgåede aftaler om bryllupsfotografering, at der opkræves afbestillingsgebyr på kr. 3.000,- ved brudeparrets aflysning.

Coronavirus (sæson 2021): Der opkræves ikke afbestillingsgebyr, såfremt afbestillingen direkte skyldes Covid-19 restriktioner.

Fotografens aflysning

Skulle jeg mod forventning blive syg eller på anden måde forhindret i at fotografere på jeres bryllupsdag, forbeholder jeg mig retten til at aflyse.
Jeg hjælper meget gerne med at finde en dygtig stedfortræder i mit netværk, såfremt I ønsker det. Ellers vil eventuelt indbetalt beløb naturligvis tilbagebetales.

Levering af bryllupsbilleder

Billeder leveres typisk 2-3 uger efter bryllupsdagen i et online-galleri, hvorfra de kan downloades. Billederne leveres uden vandmærke i 300 DPI, 4096 pixels på den lange led – med mindre de er beskåret.

Galleriet vil være tilgængelig i 6 måneder, og kan i den periode downloades ubegrænset. Efter 6 måneder, vil der – såfremt filerne stadig er tilgængelige på  backup-løsning – opkræves et gebyr på kr. 400,- inkl. moms for genåbning i 1 måned.

Betalingsbetingelser

Regningen på det aftalte beløb sendes på den e-mail-adresse, der er angivet ved booking. Beløbet skal indbetales via bankoverførsel eller med betalingskort (via faktura) inden brylluppet afholdes.

Såfremt der sker ændringer i transporttid eller fotografisk dækningsperiode, vil eventuel manglende indbetaling opkræves umiddelbart efter brylluppet med betalingsfrist på 8 dage.

Betaling ved bestilling af fysiske produkter

I galleriet kan der bestilles fotoprint og lærreder. Disse kan betales med dankort (VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, American Express).

Særbestillinger modtages på mail og betales med bankoverførsel eller MobilePay.

Fortrydelsesret

Print og andre fotoprodukter fremstilles efter kundens ønske og specifikation, og derved bortfalder kundens fortrydelsesret på disse produkter.

Reklamation

Der kan, i op til 2 år fra købsdato, reklameres på en mangelfuld eller skadet fysisk vare. Reklamationen er ikke berettiget såfremt skaden er sket som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen skal ske inden for “rimelig tid”. Dvs. at du skal kontakte Lau Fotografi hurtigst muligt efter skaden eller manglen er konstateret. Varen skal sendes til Lau Fotografi, Kildeagervej 268, 8361 Hasselager i egnet emballage med information om, hvorfor der reklameres.

Der kan ikke reklameres over billeder, hvor kunden har bestilt fremkaldelse af digitale filer andre steder end hos Lau Fotografi. Lau Fotografi kan ikke stilles til ansvar for resultatet af fremkaldelse fra andre udbydere.

Levering

Levering af fysiske produkter sker i sikret emballage egnet til fotografier med privat omdeling, GLS eller DAO. Leveringstiden er op til 2 uger fra bestillingsdatoen.

Når fysiske billeder og/eller digitale filer er overdraget til kunden, er Lau Fotografi ikke længere ansvarlig for materialet.

Rettigheder

Billederne er beskyttet af lov om ophavsret.

Billederne kan frit benyttes af kunden til private, ikke-kommercielle formål.

Billederne må ikke videregives til 3. part eller benyttes redaktionelt med mindre andet er aftalt med Lau Fotografi.
Billederne må ikke bringes (hverken digitalt eller fysisk), hvor de kan sættes i forbindelse med politisk overbevisning, race-, sex-, religion- eller kønsdiskriminering.

Såfremt billederne bruges af kunden på sociale medier eller private hjemmesider, vil jeg sætte pris på at de ledsages af Lau Fotografis kreditering.

Øvrigt

Jeg forbeholder mig retten til at benytte billederne i markedsføringsøjemed med mindre kunden specifikt har frabedt sig det.
Angiv venligst i bookingformularen, hvis I ikke ønsker at de bruges i den forbindelse.

Rå-filer og uredigerede billeder udleveres ikke.

Alle priser er inkl. 25% moms.